Menu
  • 当前位置:A963设计网> 作品分类 > 室内设计 > 住宅空间 > 普通家装 > 东莞市钛艺空间设计装饰有限公司作品
    拾美
    3313 2020-12-02T16:19:39 14 [推荐]
    设计机构: 东莞市钛艺空间设计装饰有限公司
    作品类别:普通家装
    拾美说明:

     在如今房價居高不下的時代,對年輕人來說,能夠有一套屬於自己的房子,就已經是一件值得高興的事了。那麼,小戶型的房子就十分的適合年輕一代。

    “麻雀雖小,五臟俱全。”如何充分的利用好每一寸空間,卻又不會顯得低廉,設計師 謝承甫對此有自己獨特的見解。他認為設計師的作用就是將客戶夢想的概念轉變成客戶實際得以體驗的, 揣摩推敲客戶理想中的願景。通過不斷的與客戶交流,最終便是將零零散散的線索,整合到一起, 呈現出客戶心中那份獨特的美。

    狹長的客廳格局,透過電視牆面分割比例,以淺色天然大理石的質感呈現出屬於豪宅的尺度與氣場。

    透過異材質做場域的分割,將主人位的空間作了適當的定義,電視牆面與臥室門、公領域衛生間門做結合放大了大理石電視牆的尺度,也解決了衛生間門面對大門的窘境。

    大門、玄關、餐廳這三個場域互相連結。玄關採用鐵件、木飾面、燈光作為端景造型;餐廳餐桌與餐邊櫃結合,將餐廳空間達到最大化利用率;大門則因為原有建築結構大樑橫跨餐桌上,所以採用特殊金屬鏡,透過視覺反射的手法,將壓梁的視覺感淡化。

    主臥室床頭特殊建材的發想則是因為男主人喜歡浮潛,所以設計師將珊瑚礁的意象置入,讓客戶彷彿沉浸在海洋中。

     

    As today’s housing prices remain unwaveringly high, it is worth celebrating to own a house for the younger generation. Therefore, small houses are especially suitable for younger people. “Small as the sparrow is, it possesses all its internal organs”, the designer Eagle Hsieh has a unique eye on how to properly maximize the use of each squire foot of the space but not seem cheap. He believes that a designer is there to transform a client’s dream concept into an experience and figure out the client’s vision through continuous communication, piecing together scattered clues, and realizing the unique beauty in client’s heart.

    The long narrow living room layout, through sectioning and proportioning the TV wall, it uses light color natural marble texture to demonstrate the dimension and magnificence of a stately home.

    By using different materials to section domains, the owner’s spot is appropriately defined. By integrating the TV wall, bedroom door, and the bathroom door in the open public domain, it not only enlarges the marble TV wall dimension but also solves the problem of which the bathroom door directly facing the front door.Three domains are connected: the front door, entrance, and the dining room. At the entrance, iron pieces, wood veneer, and lighting are adopted for display. The use of dining room space is maximized by incorporating the dining table and sideboard together. Because of the original structure of the building, the front door beam goes above the dining table. As a result, special metallic mirror is placed on top to minimize the pressure from a low ceiling beam with reflection.

    The unordinary material of the bed back wall in the master bedroom is inspired by the master’s interest in scuba diving. Therefore, the designer inserts coral reef images to make the client feels as if he is submerging in the ocean.

    免责声明:A963设计网作品由网站注册会员发表,本网站对其作品的版权未作证实,对作品的原创性、真实性不作保证,也不承担由此产生的法律责任。未经本网站及作者授权,请勿转载。如对作品版权有疑议,请及时与我们电话联系:0755-83869208 QQ:4000168963
    本文作品源自:
  • 东莞市钛艺空间设计装饰有限公司
  • 广东-东莞
  • 需要优质装修设计服务吗? 委托设计

    相关设计作品

    更多>>