Menu
当前位置:A963设计网> 作品分类 > 室内设计 > 会所设计 > 黄际豪作品

黄际豪设计新作 |云端轻抚你的容颜

579 2022-03-22T16:04:13 16
设计师: 黄际豪
作品类别:会所设计
黄际豪设计新作 |云端轻抚你的容颜说明:

古泰spa及其延伸品牌顾莱(GoodLife)近期有些出圈,这让作为古泰品牌战略合作设计方的我们与有荣焉。

用设计为空间赋能,是黄际豪设计的初心所在也是矢志不渝的追求,商业空间的“能”自然就体现在能盈利、能发展、能突破。

位于嘉宏振兴大厦的古泰高空spa是该品牌重点打造的高端产品,之前几个案例的成功并没有让设计团队成竹于胸,反而在设计过程中如履薄冰。

“古法疗芳”、“泰式风情”、“城市社区型实体经济模型”、“小空间高效经营”、“网红经济”等等都是在之前项目中有过的设计理念,但随着古泰品牌的迅速发展以及对该商业形态的不断探索和研究,总会有很多新的东西出现在设计团队的头脑风暴中。

这一次的设计风格,我们总结为:“延续 & 创新”。

GoodThai spa and its extended brand GoodLife have gone viral recently, which makes us proud as the strategic cooperative designer.
Empowering space with design is not only the original intention of JIHOW design, but also its unswerving pursuit. The "power" of commercial space is naturally reflected in profitability, development and breakthrough.
GoodThai high altitude spa, located in Jiahong Zhenxing building, is a high-end product focused by the brand. The success of previous cases did not made the design team have a well-thought-out plan,but walked on thin ice in the design process.
"Ancient method Aromatherapy", "Thai style", "urban community-based real economy model", "small space efficient management", "booming cyberstar economy" and so on are all design concepts in previous projects. However, with the rapid development of GoodThai brand and the continuous exploration and research of this business form, many new things will always appear in the brainstorming of the design team.

The design style of this time is summarized as "Continuation & Innovation".

走出电梯,清幽的香氛味便扑面而来,伴随着温暖的灯光,回响在耳边的素雅之音,刚从闹市中赶来的浮躁情绪瞬间平静了下来。
Out of the elevator, the faint fragrance came to my face. With the warm light and the simple and elegant sound echoing in my ears, the impetuous mood just came from the downtown calmed down in an instant.

走出电梯,清幽的香氛味便扑面而来,伴随着温暖的灯光,回响在耳边的素雅之音,刚从闹市中赶来的浮躁情绪瞬间平静了下来。 Out of the elevator, the faint fragrance came to my face. With the warm light and the simple and elegant sound echoing in my ears, the impetuous mood just came from the downtown calmed down in an instant.

置身云端的高空spa,高层落地窗最大限度引入光景,延伸至室内空间。

置身其中,一览都市繁华,辽阔视野里,黄旗山秀丽景色尽收视野。灯红酒绿、车水马龙与内里的静谧优雅相互映衬,得天独厚的空间资源成为本项目最大的亮点。

In the high-altitude spa above the clouds, the high-rise French windows introduce the scenery to the greatest extent and extend to the indoor space.

Among them, you can see the prosperity of the city and the beautiful scenery of Huangqi mountain. The colorful lights, busy traffic and the quiet and elegant inside set off each other, and the unique space resources have become the biggest highlight of the project.

置身云端的高空spa,高层落地窗最大限度引入光景,延伸至室内空间。 置身其中,一览都市繁华,辽阔视野里,黄旗山秀丽景色尽收视野。灯红酒绿、车水马龙与内里的静谧优雅相互映衬,得天独厚的空间资源成为本项目最大的亮点。 In the high-altitude spa above the clouds, the high-rise French windows introduce the scenery to the greatest extent and extend to the indoor space. Among them, you can see the prosperity of the city and the beautiful scenery of Huangqi mountain. The colorful lights, busy traffic and the quiet and elegant inside set off each other, and the unique space resources have become the biggest highlight of the project.

接待大堂的设计上,整体的色调上延续了以往古泰项目的风格,轻重结合、张弛有度,把提炼自泰式建筑和泰国知名地标的元素融入细节里,与此同时,我们利用空间得天独厚的资源实现了创新,接待区通过下沉的结构延伸了层高,更具舒适感和别样体验。

In terms of the design of the reception lobby, the overall tone continues the style of the previous gutai project, with a combination of weight and relaxation, and integrates the elements extracted from Thai architecture and Thailand's famous landmarks into the details. At the same time, we use the unique resources of space to realize innovation. The reception area extends the floor height through the sinking structure, which is more comfortable and different experience.

接待大堂的设计上,整体的色调上延续了以往古泰项目的风格,轻重结合、张弛有度,把提炼自泰式建筑和泰国知名地标的元素融入细节里,与此同时,我们利用空间得天独厚的资源实现了创新,接待区通过下沉的结构延伸了层高,更具舒适感和别样体验。 In terms of the design of the reception lobby, the overall tone continues the style of the previous gutai project, with a combination of weight and relaxation, and integrates the elements extracted from Thai architecture and Thailand's famous landmarks into the details. At the same time, we use the unique resources of space to realize innovation. The reception area extends the floor height through the sinking structure, which is more comfortable and different experience.

免责声明:A963设计网作品由网站注册会员发表,本网站对其作品的版权未作证实,对作品的原创性、真实性不作保证,也不承担由此产生的法律责任。未经本网站及作者授权,请勿转载。如对作品版权有疑议,请及时与我们电话联系:0755-83869208 QQ:4000168963
本文作品源自:
  • 黄际豪
  • 广东-东莞
  • 需要优质装修设计服务吗? 委托设计

    相关设计作品

    更多>>